antibiomatika

Forrige: November 2002Neste: Januar 2003

Opera 7 beta 2

2002-12-18 09:51

Opera har sluppet Opera 7 Beta 2. Foreløpig er ingen changelog tilgjengelig, men jeg kommer tilbake med mer informasjon når jeg har den.

Av tingene jeg har lagt merke til, er at mail og newsklienten har fått mye av funksjonaliteten den manglet i beta 1.

De fem minuttene jeg så langt har hatt til rådighet med betaen avslører også at Opera har fått et nytt panel kalt "Links", hvor du har rask tilgang til alle linker på alle åpne sider.

En hel del bugs ser ut til å være fjernet, så demoer som Eric Meyers Pure CSS Menus endelig virker.

Det kan også nevnes at Opera endelig har fått en egen passordmanager.

Auda

2002-12-10 14:12

Etter å ha tatt i bruk Aggie, et lite verktøy som hjelper meg å holde orden på i det minste endel av bloggene jeg leser, oppdaget jeg til min egen forferdelse at RDF-versjonen av denne bloggen har vært ugyldig. Antagelig lenge. Problemet er forhåpentligvis fikset.

Vekten av en nettside

2002-12-05 01:03

Jeg har lenge hatt en nagende følelse av at norske nettsteder er tyngre å laste ned enn utenlandske, og at jeg bruker uforholdsmessig mye tid på rett og slett å vente. Derfor har jeg undersøkt hvor stort et nettsted er, hvor lang tid det bør ta å laste ned under ulike betingelser, og hvor mye annonsemengden påvirker nedlastingstiden.

Webannonsering og dårlige idéer

2002-12-04 20:18

Folk flest vel ha fått med seg disse urplagsomme Telenor-reklamene som skriker Geirangerfjorden og Urskogen mot deg dersom du er så uheldig å føre musen over dem.