antibiomatika

Movable Type-plugin: MTSwitch

2003-03-22 15:20

For de MT-brukerne som eventuelt ikke måtte lese min engelskspråklige blogg, så gjentar jeg det her:

Jeg har skrevet en liten Movable Type-plugin som gir meg grunnleggende switch-case-funksjonalitet. Det er den som gjør at du nå ser at kommentartallet er litt mer grammatisk fornuftig.

Du kan lese mer om MTSwitch her.

Kommentarer

Kommentar fra Kyrre Baker 2003-03-23 05:03

Hvis denne gjør det jeg tror den gjør så var det faktisk på tide at noen skrev det. Dette var en av grunnene til at jeg valgte å ikke bruke MT i sin tid; altså en generell manglende evne (fra min side altså) til å skrive “pluggins” i Perl.

I og for seg er det jo personlige preferanser ute å går her, men personlig synes jeg det er enklere å bitfikle med PHP. Og. Denne funksjonen? Den har jeg implementert for lenge siden. Rett og slett på grunn av at jeg hadde muligheten.

Fortsett å skriv pluggins til MT du. Kanskje en samling av disse gjør at jeg bytter blogge-kode selv også :-D Ønskeliste kommer ;-)

Kommentar #1133

Kommentar fra Arve 2003-03-23 08:07

Joda, det skjer kanskje det – i mellomtiden kan du jo sjekke ut MT Plugin Directory på http://www.mt-plugins.org/ – der finnes det plugins som gjør litt av hvert.

Kommentar #1134

Kommentar fra Kyrre Baker 2003-03-23 11:51

Joda. Det finnes et par fikser der. Det [1] jeg savner mest er dog fraværende.

[1] “Det” som i “de tingene”; og ikke som i “den tingen”.

Kommentar #1135

Det er ikke åpent for å legge til flere kommentarer.