antibiomatika

Forrige: Juni 2003Neste: August 2003

Kjære Jehovas Vitner

2003-07-30 23:12

Stathelle, 25. November 1999

Nå har dere ringt på mine dører med jevne og ujevne mellomrom i over tyve år. Hver gang med samme resultat. Dere har måttet gå før dere har fått lov til å overlevere dette “hyggelige lesestoffet” som dere kaller det. Hver gang har jeg i en eller annen form sagt “Nei, er ikke interessert”

Noen ganger har måten jeg har sagt det på vært høflig, andre ganger ikke fullt så høflig. Det har vært “Nei, beklager—Jeg tror allerede på Gud”. Det har også vært “Se til helvete å dra dere herfra”

Sommeren for elleve år siden, da jeg var 15 år, og hormonene raste i kroppen, var jeg alene hjemme i tre uker mens mine foreldre var på ferie. Dere sendte da to unge piker, omkring 16-17 år, i miniskjørt og trange topper på døren, kun et par dager etter at mine foreldre hadde reist avgårde. Si meg: overvåker dere huset her? Er det en grunn til at organisasjonen heter “Watchtower”? Jeg sa som vanlig “Nei” til deres forespørsler. Uten noen videre begrunnelse. Deretter gikk det én uke, før de samme unge piker ringte på døren. Jeg hadde allerede sett at dere kom, og tenkte “Skal jeg gå ut på verandaen, hive ut snoppen og tisse på deres små hoder, eller skal jeg gå ut og si at dere godt kan få komme inn hvis jeg kan få feie over dere”. Jeg sa istedet “Nei, dere var her for en uke siden, og jeg er fortsatt ikke interessert”.

Jeg angrer fortsatt.

Jeg har også møtt dere på en parkeringsplass mens jeg satt og koste med min kjære. Dere banket på bilruten, og jeg var såpass høflig at jeg åpnet og spurte hva det gjaldt. Når jeg sier “Nei, jeg er kristen, men tilhører ikke din menighet” kalte dere meg mer eller mindre vantro, og at ingen blid skjebne ventet på meg i livet etter dette. Dere har ved diverse anledninger stoppet meg på gata, og dyttet tidsskriftene deres i hendene på meg, uten mitt samtykke. Dere har og, uten mitt samtykke, lagt igjen tidsskrifter i min postkasse. I år omhandlende y2k-problemet, GPS-nullstillingen, amerikanske atomvåpen og Pavens sammenheng med tallet 666.

Himmelen. Det er det stedet der jeg tror jeg havner etter at dette jordiske liv er over, og Armageddon har fått gå sin gang. Dere har i over tyve år forsøkt å selge deres kristendom til meg, Men hvorfor skal jeg? Alle plassene i deres himmel er jo allerede reservet—alle 144 000. Hvor skulle jeg så gjort av meg? Jeg har ikke lyst til å fortsette å leve her på jorden etter Armageddon. Dette er jo som å selge konsertbilletter lenge etter at konserten allerede er utsolgt.

I dag ringte det på min dør igjen. Det var dere. Fortsatt to hunkjønn, men denne gangen har deres utsendte vært gjennom transformasjonen fra piker til unge kvinner. Skjørtene hadde også vokst, og rakk nå til et stykke ned på leggen. Det siste har muligens sammenheng med årstiden. Tankene om å tisse på dere fra oven var fortsatt der.

Kjære Jehovas vitner, kan dere nå slutte å plage meg. Jeg liker ikke direkte markedsføring, kjøper ikke av telefonselgere, gate- og dørselgere. Eller av dere.

Vennlig hilsen
Arve Bersvendsen

(Det er sommer, og jeg nøyer meg med å resirkulere)

Musikk på hjernen

2003-07-10 21:18

Jeg har en innrømmelse å komme med: Jeg har fullstendig sosialt uakseptabel musikk på hjernen for tida

Og så er jeg, i radiohelvetes sanne ånd, snart rede til å ofre trommehinnene mine for å slippe å høre den siste til Unni Willhelmsen. Jeg liker den ikke og er redd for å få den også på hjernen.

En gal, gal verden

2003-07-07 10:08

De som har puslet med CSS innimellom, har muligens vært innom sidene til Eric Meyer – og kanskje spesielt CSS-galleriet hans. Mannen har også en blogg, og det siste han skriver bekrefter strengt tatt bare at verden har gått fullstendig av hengslene:

Is anyone else getting spam from German e-mail addresses looking for a dimensional warp generator, preferably in the New York/Boston area?

Joda, dette underholder meg óg. Den omtalte spammen finner du i sin helhet her. Spammerne er på jakt etter: en 4-dimensjonal warp-generator med 256GB minne, en tidsforskyvende kondensator, en krystallionisator med ubegrenset backup-kapasitet, samt eventuelle kretsskjema.

Har du dette betaler de deg gladelig $5000 for bryderiet.