antibiomatika

Forrige: Oktober 2003Neste: Desember 2003

Gamle sanger om igjen

2003-11-23 22:10

Joda, denne bloggen er i ferd med å få nytt utseende. Designet er noe jeg egentlig laget for lenge siden fordi jeg ville vinne en iPod.

En sen aften i webredaksjonen

2003-11-21 22:09

Hehe, av og til er det nok dette jeg ønsker skal skje med de som lager bråkete nettannonser.

IQ-tester

2003-11-15 23:47

Det er ikke altfor ofte jeg klikker på bannerannonser, men den som stolt erklærte at den ville lede meg til en «IQ test» var ytterst interessant. Først og fremst fordi antallet særskrivingsfeil på fem ord var fire, eller om du vil, brukte de ni på å skrive fem. Komplisert? Muligens. Det eneste ikke-orddelte ordet i annonsen var forøvrig «Personlig-hetstest».

Å sitte i heisen

2003-11-06 13:29

Gårsdagen var underlig.

Mellom fjerde og femte etasje

Dagen begynte med at jeg påtraff en politimann med automatvåpen som han pekte mot meg og noen av mine medstudenter, og med Gandalv-aktig røst erklærte «Dere kan ikke passere».

Dagen sluttet på måten bildet over viser: Arve, sittende fast mellom fjerde og femte etasje, i en heis – med morsomme mennesker med kamera på utsiden. Og redningsmenn i form av Falken, selv om de altså brukte tyve minutter på å nå frem.

De som ofrer på selvhøytidelighetens alter …

2003-11-05 10:59

… bør kanskje ikke delta i britiske realityshow.

Via Kyrre fant jeg disse sakene:

Jeg finner dette selvsagt hysterisk morsomt. Enda morsommere er reaksjonen til deltagerne:

Ikke bare krever mennene at serien må skrinlegges. De saksøker også TV-selskapet for seksuell trakassering. I de ukene de seks mennene har tilbrakt med den mørke skjønnheten, har de nemlig både kysset og klådd på «kvinnen».

Hva med å ikke bukke så fullstendig under for deres egne kjønnsorganer, karer?