antibiomatika

Dingsedilla

2004-02-19 21:26

Altså, jeg er en noe avvikende geek: Jeg har absolutt ikke dingsedilla. Jeg klarer meg godt uten PDA. Jeg klarer meg utmerket med mobiltelefon som mangler både polyfoniske ringetoner, alminnelig nettleser, fargeskjerm, Bluetooth, Symbian og Java. Jeg vil ikke ha iPod, den MP3-spilleren jeg har nå, klarer jeg meg bra med.

Jeg klarer meg også godt uten X-Box, PS2 og det meste annet slikt. Så godt, faktisk, at jeg lånte ut TV-en min på langtidsbasis. Det betyr forsåvidt også at dvd-spilleren min står nedpakket.

FlipStart Vulcan håndholdt PC Men, en riktig sjelden gang kommer min indre lille dingsedemon og biter meg. Jeg går nå rundt med enorm lyst på en håndholdt liten PC som ikke er i salg ennå. FlipStart Vulcan heter vidunderet. Den veier under et halvt kilo, altså bare litt mer enn min første mobiltelefon. Den har har MP3-spiller, 5,6" skjerm med 1024×600-oppløsning, 1GHz prosessor, 256MB RAM, 30GB disk, 802.11 b/g nettverksadapter. Altså, alt det jeg egentlig trenger i hverdagen.

Nå tror jeg ikke på julenissen, og jeg har heller ingen spesiell tro på at han dukker opp i april, til fødselsdagen min, men vil gjerne se en slik dukke opp ut fra tomme lufta.

Kommentarer

Kommentar fra Jarle 2004-02-20 14:44

Det var en kuul dimp. Bra batteritid også, alt som trengs er Linux på den, og det kommer nok helt sikkert (hvis det ikke allerede er støtte for maskinvaren).

Kommentar #1452

Kommentar fra Geir 2004-02-21 22:01

Jeg selv, som (tidligere) uutalt MS fantast ville aldri i livet kjøpe denne dingsen! Ja, ideen er genial! Nei, jeg kjøper ikke en slik dings med MS XP Pro. Jeg vil tro at bortimot enhver strippet distribusjon av Linux kan konkurere med XP på brukervennlighet, pris, batteriforbruk osv.

De ideelle endringene ville være Win98 eller Linux med en light utgave av MS Office eller OpenOffice, og en Pentium II CPU/K7 laget med dagens teknologi. For brukere på farten er det mye viktigere med passe bra funksjonalitet, og ekstremt lang batterilevetid.

Mitt høyeste ønske er å få kjøpt et mobiltelefon som kun støtter GSM tale, enkel SMS med en liten kalender/planlegger og en batterilevetid på 2-3 uker.

Kommentar #1454

Det er ikke åpent for å legge til flere kommentarer.