antibiomatika

Forrige: Januar 2004Neste: Mars 2004

Innbrudd på www.bersvendsen.com

2004-02-20 16:57

Er du Internett Explorer-bruker og har besøkt denne bloggen i tidsrommet 13:00 til 16:30 den 20. februar du lese hele denne meldingen, og du følge instruksjonene i bunnen av meldingen.

Dingsedilla

2004-02-19 21:26

Altså, jeg er en noe avvikende geek: Jeg har absolutt ikke dingsedilla. Jeg klarer meg godt uten PDA. Jeg klarer meg utmerket med mobiltelefon som mangler både polyfoniske ringetoner, alminnelig nettleser, fargeskjerm, Bluetooth, Symbian og Java. Jeg vil ikke ha iPod, den MP3-spilleren jeg har nå, klarer jeg meg bra med.

Jeg klarer meg også godt uten X-Box, PS2 og det meste annet slikt. Så godt, faktisk, at jeg lånte ut TV-en min på langtidsbasis. Det betyr forsåvidt også at dvd-spilleren min står nedpakket.

FlipStart Vulcan håndholdt PC Men, en riktig sjelden gang kommer min indre lille dingsedemon og biter meg. Jeg går nå rundt med enorm lyst på en håndholdt liten PC som ikke er i salg ennå. FlipStart Vulcan heter vidunderet. Den veier under et halvt kilo, altså bare litt mer enn min første mobiltelefon. Den har har MP3-spiller, 5,6" skjerm med 1024×600-oppløsning, 1GHz prosessor, 256MB RAM, 30GB disk, 802.11 b/g nettverksadapter. Altså, alt det jeg egentlig trenger i hverdagen.

Nå tror jeg ikke på julenissen, og jeg har heller ingen spesiell tro på at han dukker opp i april, til fødselsdagen min, men vil gjerne se en slik dukke opp ut fra tomme lufta.

Forvirret?

2004-02-15 22:14

Hm. Jeg har forsøkt å selvteste hjernen min. For å finne ut om det er venstre eller høyre hjernehalvdel som er mest aktiv.

I følge denne testen er hjernen min venstredominant. Tar jeg derimot turen over til TestCafes test er hjernen min høyredominant. Om ikke annet, så får det meg til å tvile enda mer på verdien av online-tester.