antibiomatika

Forrige: Februar 2004Neste: Juli 2004

Farvel, Dagbladet

2004-03-17 13:04

Da jeg besøkte Dagbladets nettutgave i dag, ble det for siste gang på veldig, veldig, veldig lenge.

Jeg surfer vanligvis med Flash avslått, for å slippe lyd i annonser.

Det Dagbladet, eller et av deres annonsebyråer nå har gjort er enda et hakk verre. Hver bidige gang jeg forsøker å åpne noe på Dagbladet får jeg denne dialogen, som jeg må klikke bort, to ganger:

No Flash Detected 0

Altså. Norge er et land som påstås å være langt fremme i hvordan vi tar vare på forbrukernes rettigheter med hensyn til reklame. Hvorfor har vi da den absolutt mest påtrengende nettreklamen i verden?

En kommentar er en kommentar

2004-03-14 19:59

… enten den er gjort her, eller et annet sted.

Derfor har jeg nå, samtidig som jeg også gjør visse andre små endringer, installert SimpleComments. Pluginen gjør noe så enkelt som å slå sammen kommentarer og tilbaketråkk, sånn at når det nå står «Ni kommentarer» under et innlegg, så er tallet summen av kommentarer og trackbacks.

Med det så signaliserer jeg også at en trackback er underlagt de samme «reglene» som gjelder for kommentarer skrevet inn i form-feltet nederst i et innlegg.

Den første spammen

2004-03-08 16:30

Dagbladet skriver i dag at at spam har 10-års-jubileum. Jeg beklager å måtte skuffe både Dagbladet, dets lesere og journalisten: Det er i år 26 år siden verdens første spam ble sendt.

Design

2004-03-04 01:57

Jeg vet ikke om jeg vil kalle det denne siden er i ferd med å bli seende ut som nå for et “design”, men det er nå hvertfall i ferd med å få nytt utseende.