antibiomatika

Forrige: August 2004Neste: Oktober 2004

Rett kjæledyr

2004-09-25 17:30

Når man skal anskaffe seg kjæledyr, kan det lønne seg å skaffe rett kjæledyr.

Tidligere i dag var jeg ute og gikk tur med min treårige sønn, Thomas, på skuldrene. På veien møtte vi en godt voksen mann, med en chiuaua i bånd. All den tid vi hadde sett denne karen litt tidligere på dagen, snakket vi litt om ham, og jeg sa “Det er han vi kjørte forbi da vi dro til butikken i sted, han med hunden i bånd”.

Og, det er jo en kjent, og tildels kjær klisjé at det er av fulle folk og barn man hører sannheten. Thomas svarte meg med følgende: “Det er ikke noen hund, det er en mus”.

Og det har han har jo så absolutt rett i.

Etter den søte kløe ...

2004-09-07 17:50

“Etter den søte kløe, kommer den sure svie”, heter det. Vel, jeg håper ikke det samme gjelder etter en ikke fullt så søt kløe, all den tid jeg sitter her med fem sting på ryggen. På det ene punktet som er umulig å nå på normalt vis. Som jeg kanskje skal være glad for, all den tid blod og klær er en særdeles dårlig kombinasjon.

Om det skal være noen moral i denne historien, må det bli følgende: Få for all del ikke føflekker midt på ryggen. Skulle du allikevel få en slik, sørg i det minste for at det er en av den sorten som ikke må skjæres bort.

Og om jeg leter etter trøst, må det være denne: Jeg slapp heldigvis å ta bort den på overarmen som sikkert ville betydd tyve sting.

Gratulerer

2004-09-06 11:34

Siden hun er altfor beskjeden, og lite PR-kåt, bør det i dag påpekes at Kristiane i dag fyller 20.

La oss så rope et trefoldig Hipp, hipp, hurra

(Og for den som vet hvilket år Kristiane er født: Det er, og forblir riktig at hun fyller 20.)