antibiomatika

Nye Google-ord

2005-01-05 14:26

Martin Bekkelund har funnet opp søkemotorord for å se hvor raskt disse fanges opp av Google.

Ordene han bruker er:

Nå har foreløpig ikke Martin skrevet noe om hvor lang tid det tar før disse søkeordene indekseres av Google, men i forbindelse med katastrofen i sørøst-Asia fikk jeg utmerket anledning til å se hvor lang tid det tar før Google plukker opp endringer, gjennom en posting jeg skrev om jordskjelv/tsunami-katastrofen — og de tørre tallene er omtrent som følger:

For å fortsette litt i samme sporet: Brorparten av trafikken kommer fra USA og andre vestlige land, og det er nå en klar overvekt av besøkende som søker etter savnede i Thailand. Indonesia, Sri Lanka og India er nesten fraværende i søkeloggene.

Andre observasjoner:

Andre som skriver om det samme

Kommentarer

Kommentar fra Lasse G. Dahl 2005-01-05 15:20

Ved å søke på setninger fra mine egne bloggeoppføringer, har jeg funnet ut at det tar fra en til tre dager før det jeg skriver er indeksert.

Skulle jeg gjette, ville jeg tro dette avhenger av Google-rankingen. Dine sider er ranket en del høyere enn mine, og vil kanskje indekseres oftere.

Kommentar #1622

Kommentar fra Martin 2005-01-05 18:19

Et sted mellom 2-3 dager tok det for Google å indeksere ordene. Når det gjelder andre søkemotorer, har jeg ikke funnet ordene i noen av de jeg har forsøkt (Alta Vista, Yahoo, MSN og Ask Jeeves).

Kommentar #1623

Kommentar fra Arve 2005-01-05 21:40

Noe jeg glemte å skrive var dette:

Det tok seks-syv timer før dokumentet var synlig i Google første gang — hver av de senere revisjonene av dokumentet brukte Google alt fra 12-24 timer på å plukke opp.

Kommentar #1624

Kommentar fra Arve 2005-01-06 22:20

Og der er Google i ferd med å få dette dokumentet inn i søkeresultatene — søker jeg etter ræmknåjf, stramsepe, jukafant, neseguffe eller hjuksefrisk dukker antibiomatika tidvis opp. Omtrent ett døgn og åtte timer tok det.

Kommentar #1625

Det er ikke åpent for å legge til flere kommentarer.