antibiomatika

Forrige: Juni 2005Neste: August 2005

Ta vettet tilbake

2005-07-27 11:00

Dagbladet har i dag en (ikke signert) kronikk leder om islam og terror hvor det skrives:

Vi skal ikke lenger være trygge på at personen som sitter ved siden av oss på bussen, ikke skjuler et dynamittbelte under den bulende jakka.

Hvis du mener at vi skal gå rundt og frykte mannen ved siden av oss, fordi han er, eller ser ut som han er fra en annen verdensdel enn Europa, så beklager: Du mangler fullstendig perspektiv. Terroristenes innvirkning på dødsraten vår er tilnærmet null:

I følge Wikipedias oppslag om terrorisme ble 3295 mennesker drept i terroraksjoner i 2001. I 2003 var “tallet mer enn 1000” - hvor en signifikant andel kommer fra urolige hjørner av verden som Tsetsjenia, Irak og Israel. Tallet for terrordrepte i 1985 var til sammenligning 816.

Til sammenligning: Antallet trafikkdrepte i USA i 1999 var 41345. I USA i år 2000 ble 15517 mennesker myrdet

For all del: Nei, terror er aldri et akseptabelt virkemiddel, men man skal ikke gå rundt og frykte sin neste!

Mer spam fra scientologi-"kirken"

2005-07-02 10:50

Altså. Jeg kunne stilt spørsmålet, “Hva er galt med scientologene?”, men det spørsmålet anser jeg for å besvare seg selv, så jeg skal heller stille et annet: “Kan dere dere gi dere med spammingen deres nå?”

Jeg skrev for en tid tilbake om at scientologikirken sendte meg spam og om at vi har feige politikere og byråkrater som tillater religiøs mailterrorisme.

Noe scientologikirken altså utnytter. Vel, de har muligens forstått at de ikke skal velge meg som potensielt offer, og derfor velger de videre i listen.

For noen uker siden fikk jeg en mail fra Sverre Beisland med spørsmål om jeg fortsatt var interessert i å få beskjed dersom noen var blitt spammet av dem. Selvsagt.

Sverre har, i likhet med meg, aldri vært i kontakt med, eller vist interesse for scientologikirken, og han har heller aldri noensinne levert epostadressen sin til disse spammerkrypene. Likefullt spammer de ham altså. Og ikke bare én gang:

Først fikk han, “How toxic are you?”, en “test” som også finnes ymse steder på nett. Denne består av ti spørsmål med ja/nei-svar. Konklusjonen på den korte testen sier jo forsåvidt alt:

If you answered yes to 3 or less you could have a low level of accumulated toxins affecting your capacity to think clearly. If you answered yes to 4–7 of the above questions, you could have a detrimental level of accumulated toxins, making you feel dull, lifeless or “wooden” and lessened in ability. If you answered yes to most of these questions, you could be experiencing heavy body pollution.

Altså: Uansett hvordan du svarer, så trenger du hjelp. Hjelp som selvsagt bare scientologikirken kan gi. Sprøyt. Les gjerne selve spammen (gjort om til ren tekst).

Videre, denne gangen er scientologikirken mer aggressive i sine forsøk på å lure folk: De sendte Sverre nok en mail, denne gangen med spammen i et bilde (Med mailheadere)

Og om du leser dette fordi du er nysgjerrig på scientologikirken, så husk: Scientologikirken er farlig