antibiomatika

Forrige: Juli 2005Neste: September 2005

Rorschach II

2005-08-29 10:20

Jeg skrev tidligere noe om Instituto de Estudos Orientais og deres heller underlige logo

Vel, det viser seg at vi har vår egen hjemlige variant. Jeg reiste i løpet av helgen med TIMEkspressen og fikk se følgende på busstoalettet:

Sett inn frekk kommentar

Nå kan den observante leser selv finne på bildetekst.

Roadblogging

2005-08-25 14:59

Siden jeg jobber her føler jeg meg forpliktet til å teste produktene vi lager. Dette er altså skrevet på en Sony Ericsson P900,en slik überfancy sak med stor skjerm og joda, Opera Mini skinner virkelig på denne saken. Moblogging har aldri vært morsommere. Når jeg også ser hvor små de overførte datamengdene er, sammenliknet med tradisjonelle web- og waplesere, våger jeg også å si at det mobile internett aldri har vært morsommere.

ettellerannet.net

2005-08-21 23:06

Kyrre vil at brukerne skal linke til ettellerannet.net

Jeg treffes av et øyeblikks dårlig samvittighet og gir linken min til ettellerannet.net nå, og plasserer den samtidig øverst i listen min over bloggrelaterte tjenester

Og jeg lover også at når jeg en dag får tid, så skal det skje noe med denne bloggen, både informasjons, bruks og utseendemessig. Men når jeg får tid, tør jeg ikke si.