antibiomatika

Forrige: Januar 2006Neste: Juni 2006

Favorittcoverlåter

2006-02-17 17:18

Coverlåter er litt opp og ned: Det er mange jeg virkelig ikke kan utstå. Jeg får for eksempel lyst til å kaste folk på havet når jeg hører “I will always love you” i Whitney Houstons innpakning, og mens vi først snakker om coverversjoner av Dolly Parton-låter, så stikker også White Stripes’ versjon av “Jolene” seg ut, med negativt fortegn.

Men: Det finnes noen som virkelig klarer å behandle andres åndsverk med respekt, og endog er i stand til å tilføre dem noe. Et knippe av mine favoritter er:

Er det noen coverlåter jeg åpenbart har glemt, eller bør høre?

Opera 9, sniktitt 2

2006-02-07 10:13

Opera har i dag sluppet Opera 9, Technology Preview 2

Nå skal jeg ikke skrive så mye om den her, siden jeg har en litt mer fyldig bildetur gjennom Opera 9, men jeg nevner:

Prøv, gled eder, og husk at dette fortsatt er en forhåndstitt, og ikke ferdig software.