antibiomatika

Wii

2006-12-25 20:12

I år kjøpte jeg julegave til meg selv. En Nintendo Wii.

Antagelig den beste gaven jeg noensinne har kjøpt til meg selv.

Wii er den første spillkonsollen jeg eier (bortsett fra Nintendo DSen jeg kjøpte i sommer for å ha noe å slå tiden ihjel med på buss- og togturer). Jeg har innimellom spilt litt på andre konsoller, men det har aldri klart å fenge meg noe særlig, men Wiien engasjerer. På en måte jeg aldri hadde trodd var mulig.

Da juleferien sto for døren og jeg skulle på familiebesøk, tok jeg med konsollen, og den har engasjert absolutt alle som har sett den, inkludert mennesker som vanligvis ikke bryr seg noe om slikt. Tanter, onkler, nieser, foreldre. Alle. De spiller bowling og High fiver hverandre for hver strike (og banner mer eller mindre høylytt når de bommer) - de ser på Youtube-videoer med nettleseren eller viser frem familiealbum med den innebygde fotoapplikasjonen.

Eller som meg: Jeg har blitt fullstendig hekta på boksespillet. Og ikke som et lite avslappende sofaspill. For meg fungerer dette utmerket som daglig “trene-en-halvtime-før-jobben”-redskap, der jeg faktisk rører så mye på meg at jeg blir svett, varm og sliten.

La meg bare få erklære at den som ikke finner nok moro i en Wii til å eie en er nødt til å være en humørløs fjott som burde få lisensen til å stå opp om morgenen inndratt.

Fortsatt god jul.

Kommentarer

Kommentar fra Mia 2006-12-26 23:59

Hei:)

Likte siden din. Gleder meg til å se hva mer du har tenkt å skrive her i tiden fremover. Ha en fortsatt fin jul!!! (hvis det fortsatt er jul da :/ Eller ihvertfall et riktig fint, kommende nytt år!

Klem, M ;)

Kommentar #5479

Kommentar fra Kyrre Baker 2007-01-03 00:36

La meg bare få erklære at den som ikke finner nok moro i en Wii til å eie en er nødt til å være en humørløs fjott som burde få lisensen til å stå opp om morgenen inndratt.

Nå synes jeg du er slem mot meg ;-)

Kommentar #5484

Kommentar fra Mia 2007-01-15 23:50

Hei, hei:)

Kommer det en oppdatering her snart? Venter i spenning:)

M

Kommentar #5518

Det er ikke åpent for å legge til flere kommentarer.