antibiomatika

Advokattrusler som debattteknikk

2007-02-04 17:58

Jarle skriver stadig vekk om katalogtjenester. Beviset på at han har rett i mye av kritikken sin er vel best bevart gjennom advokattruslene han mottar. Nå sist fra Bedriftsguiden.no — og tidligere også fra Nettkatalogen

Jeg skal ikke si så mye mer om saken enn at jeg håper Jarle innklager advokatene som forfatter disse tøvete trusselbrevene på vegne av kunder og klienter til en passende instans. Jeg har ikke nevneverdig sans for å bo i et land der advokater er lite mer enn firmafinansierte meningstorpedoer.

Kommentarer

Kommentar fra Odd Arild 2007-02-07 12:56

Så dette på en annen side også. Men ser på Jarle Bergersen sin nettside: “synlighet i søkemotorer er blant tjenestene bergersen.net tilbyr”. Det er jo samme som bedriftskatalogen jo…

Er ikke ekspert på juss men på nettkatalogen.no sine sider står det ikke kritikk av internettkatalogen.no, og på volvo.no står det ikke negative ting om Honda osv. Tror det er ulovlig eller noe.

Kommentar #5648

Kommentar fra Arve 2007-02-07 14:09

Nei - det Jarle tilbyr på bergersen.net er ikke det samme som bedriftskatalogen tilbyr; hvis du faktisk ser hva de tre referansene er, så er det leverte publiseringsløsninger, og tilpasning av nettsteder for å øke tilgjengelighet. Tilgjengelighet både for blinde/svaksynte, og for økt synlighet i søkemotorer.

Å si at dette konkurrerer med en katalogtjeneste er omtrent som å si at Biltema konkurrerer med Dekkspesialisten. Fagområdene dekker begge (vedlikehold av) bil, men de har null overlappende virksomhet.

Kommentar #5651

Det er ikke åpent for å legge til flere kommentarer.