antibiomatika

Søkerariteter

2004-12-23 01:02

En liten diskusjon om bilforretninger og søkemotorer hos Lasse Marøen dreide i en litt annen retning enn beregnet, fordi jeg (ved et uhell) kom til å nevne noen søkebegrep jeg har hatt innom her.

Vel. Jeg har nå gått gjennom listen over søkebegrep brukt for å nå Antibiomatika, måned for måned, og plukket ut et lite knippe mer eller mindre pussige søk:

Hvorfor er pyramidespill og MLM svindel?

2004-11-23 00:53

Ok, dette er faktisk ikke et spørsmål som har dukket opp i søkeresultatene mine, men jeg synes allikevel det er et såpass viktig spørsmål at jeg velger å svare på det.

Med “pyramidespill” videre i denne artikkelen, mener jeg alle former for pyramidespill, enten det er ren utveksling av penger, som med de primitive spillene, eller det dreier seg om MLM og andre former for nettverkssalg - “firmaet” kalt T5PC, eller The Five Percent Community er et prakteksempel på et slikt pyramidespill. Prinsippet er det samme, enten penger, aksjer eller naturprodukter skifter eier.

Er det lov å brenne CDer?

2004-11-08 16:19

Dette spørsmålet dukker relativt ofte opp via søkemotorer, gjerne akkurat som det står i overskriften.

Jeg må anta at de brukerne som stiller dette spørsmålet muligens mener noe litt mer spesifikt enn det spørsmålet faktisk sier, og skal heller ta raskt for meg hva man har, og ikke har lov til i forhold til kopiering av opphavsrettsbeskyttet materiale.

Spørsmål og svar

2004-11-08 00:42

Som de fleste muligens er klar over, er det relativt trivielt å finne ut hva folk har søkt etter, dersom de kommer fra Google og andre søkemotorer.

Anders Jacobsen har en stund besvart spørsmål som kommer via søkemotorer og jeg synes dette er en såpass glimrende idé at jeg har tenkt å rappe den. Den nye kategorien heter Spørsmål og svar og vil fra tid til annen inneholde svar på spørsmål, og ressurser som er knyttet til noen av de vanlige og uvanlige søkebegrepene som sender folk hit.