antibiomatika

Kontakt

2003-11-24 15:51

Du kan kontakte meg privat ved å sende mail til arve.bersvendsen@gmail.com. Om denne linken ikke skulle åpne mailprogrammet ditt, eller på andre vis by på problemer, beklager jeg. Jeg bruker ikke vanlige mailto-linker, fordi jeg ønsker å unngå at adressen samles opp av automatiske adressehøstere.

Hva kan og skal jeg kontakte deg om?

Stort sett hva som helst. Bare du leser og forstår det som står under her.

Jeg er ingen rosablogger, så jeg selger ikke annonseplass. Jeg selger heller ikke annonseplass forkledt som produktanmeldelser.

Hvis du ikke kjenner meg fra før, og bare har lyst til å "bli kjent med meg", eller slå av en prat, er det stort sett ikke noe poeng i å kontakte meg. Dette er ikke for å være uvennlig eller uhøflig, men jeg har nok med å vedlikeholde kontakt med den bekjentskaphetskretsen jeg allerede har.

Jeg ønsker ikke å kontaktes dersom du ønsker brukerstøtte til et eller annet. Hvis du derimot har et spesifikt spørsmål til hvordan du bruker noen av funksjonene på denne siden, kan du sende en mail. Slik informasjon vil jeg bruke til å etterhvert lage en side med svar på ofte besvarte spørsmål.

Jeg verken utvikler eller designer websider for noen, annet enn gode venner. Det er heller ikke vits i å kontakte meg med profesjonelle forespørsler, da jeg har en jobb jeg trives utmerket i.

Hvis du ønsker at jeg skal linke til deg, er det liten vits i å kontakte meg, da jeg kun linker til nettsteder jeg selv leser.

Dersom du ønsker å linke til meg, står du relativt fritt til å gjøre det – både til å linke direkte til enkeltartikler, arkivindekser eller forsiden, uten å kontakte meg på forhånd.

Hvis du derimot ønsker å bruke innholdet mitt på andre måter som går ut over det åndsverksloven gir deg rett til, skal du kontakte meg. Hvis du ønsker å låne grafiske element, eller linke til billedmateriale herfra, skal du kontakte meg på forhånd.

Kan jeg kontakte deg på andre måter?

Hvis du har behov for å kontakte meg på andre måter enn mail, ser jeg helst at du sender en mail først og forteller meg på hvilken måte, og hvorfor du ønsker å kontakte meg.